2013. június 8., szombat

Tejsavó fehérje izolátum 91%os 3kg csoki vanília - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

91%-os tejsavófehérje IZOLÁTUM. Több ízben natúr tejes(édeskés), csokis és vaníliás ízben kapható!
Egy hónap alatt 2-3kg-t is felpakolhatsz magadra(persze ehhez be kell tartani a testépítés alpaszabályait)Munka nélkül nem leszel izmos/szálkás.
100gramm izolátum 91gramm tejsavófehérje izolátumot tartalmaz.
A termék gyártási ideje 2013. 03. 03 mely 2014. 03. 03ig fogyasztható.
Csomagolás vákumfóliás csomagban specifikációs nyomtatvánnyal el látva amin minden fontos információt megtalálsz a termék valódiságáról és származási helyéről  továbbá a mikrobiológiai összetételéről.
A POSTA 20KGIG 1190FT 20kG-IG
a termék kazein tartalma 0, 12%/100gramm
Ha kicsit utána olvas az ember az "érintetlen" tejsavófehérje izolátum az alapja szinte az összes boltban kapható nagy márkás fehérje pornak annyi különbséggel hogy ehhez nincsen hozzáadva semmiféle úgymond adalék(pl búzafehérje, állati fehérje, tojásfehérje, cukor szénhidrát, vagy egyéb térfogatnövelő anyagok. Lényeg a lényeg ugyanebből csinálják a boltban kapható fehérjeturmixokat is stb.! Ez az izolátum   csak be van ízesítve csoki és vanília aromával ugyan azzal amivel a nagyok is ízesítik.
A kukacoskodó és a rosszindulatú üzenetkre nem vagyok kiváncsi! Tudom mit árulok, a botlomban étrendkiegészítőket forgalmazok.
Ha tanács kell vagy edzésterv írjatok bátran abban is tudok segíteni!: )
Kis információ a termékről :
Kiváló minőségű nem denaturálódott tejsavófehérje-izolátum, amit alacsony nyomáson és hőmérsékleten ultra- és ion-szűréses eljárással édes savóból állítanak elő. A keletkező fehérje izolátumot porlasztva szárítják, agglomerálják és instantizálják. Minden fontos aminosavat biztosít a biológiailag aktív protein mikrofrakciók mellett (béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, marha szérum albumin, immunglobulin G, laktoferrin, glikomakropeptid). A termék kiváló természetes fehérjeforrás, könnyen keverhető formában, ezért számos alkalmazása lehetséges a speciális étrendben használható élelmiszerek valamint italok formuláiban.
Mik az előnyei a fehérjeizolátum fogyasztásának?
Stimulálják az izomzatövekedést (gyors felszívódású proteinek)
Ellátják az izomzatot építőanyaggal
Csökkentik az izomzat leépítő folyamatokat (lassú felszívódású proteinek)
Elősegítik a diétát (gyorsuló anyagcsere, telítettség érzés)
Tejsavófehérjék a gyakorlatban
Az eddigiekből egyértelműen kiderült, hogy a tejsavófehérje direkt és indirekt módon is az átlagemberek, a sportolók és legfőképpen a testépítők legjobb fegyvere. Biológiai értéke kimagasló, aminosav profilja remek, valamint felszívódási és hasznosulási mutatói ideálissá teszik egy testépítő mindennapos étkezéseinek kiemelt időpontjaiban. A tejsavófehérje, ha nem is maga az élet, de a fejlődő élet egyik legjobb támogató tápanyaga - az újszülöttek és a testfejlesztők is ide tartoznak. Mint ismeretes, a tejsavófehérje a tehéntej egyik proteinje (a másik a kazein), de sajnos csak töredék részét teszi ki a tej fehérje részének. Emiatt válik szükségessé a tejsavó táplálékkiegészítő formában való alkalmazása, ha hasznot akarunk húzni a csodálatos hatásaiból.
Fogyasztása: Ajánlott napi mennyiség 2-3 alkalommal 18-20gramm (amúgy embere válogatja, és az edzés fajtája) Egy adag 2 kanál enyhén púpozott evőkanál. Egy evőkanál kb 18-20gramm. Edzés előtt 1-2 órával ajánlott 3 deci tejben feloldva fogyasztani, a következő adagot edzés után, és a legfontosabb lefekvés előtt, ugyanis éjszaka tud a legjobban beépülni az izmokban. Ilyenkor a sejtek rárabolnak a fehérjére és bekebelezik, Ha megfigyeled ébredéskor be is durran az izom mert a sejtek telítődnek.
Ezt a terméket elsősorban az izomtömeg-növeléssel járó sporttevékenységhez ajánljuk. Tisztán tejsavófehérje, hozzáadott anyagok nélkül. A savófehérje tehéntejből készülő magas minőségű fehérje por. A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint (körülbelül 80%) és savófehérjét (körülbelül 20%). A savófehérje jobban oldódik, mint a kazein, és minősége is jobb.
A savófehérje nem újdonság, évszázadok óta elérhető azok számára, akik szerint a tápláló ételek fogyasztása főszerepet játszik az egészség megőrzésében. Az utóbbi 15-20 évben a savófehérjék tápértéke egyre ismertebbé vált, különösen a sportélelmezésben, kicsit később pedig rájöttek, hogy a savófehérje nagyszerű összetevője fogyókúrás vagy immunerősítő étrendeknek és csecsemők számára készült élelmiszereknek is.
A savófehérje tehéntejből készülő magas minőségű fehérjepor. A tej kétféle fehérjét tartalmaz: kazeint (körülbelül 80%) és savófehérjét (körülbelül 20%). A savófehérje jobban oldódik, mint a kazein, és minősége is jobb. Gyakran úgy utalnak rá, mint a fehérje „ aranystandardjára”, mivel ez a létező legtáplálóbb fehérje.
A fehérje igen fontos tápanyag, melyre mindenkinek naponta szüksége van. A fehérjék esszenciális és nem-esszenciális csoportba oszthatók, melyek az egészséges szervezet „ építőkövei”.
A fehérjék szerepe a szervezetben a következő:
• A test sejtjeinek megjavítása
• Az izmok és csontok felépítése és megjavítása
• Energiaforrás
• A szervezet anyagcseréjében fontos folyamatok irányítása
A szervezet fehérjeszükséglete az életkor, a testsúly, a nem, az aktivitás és az általános egészségi állapot függvénye. Sportolóknak és különleges orvosi kezelésben részesülő egyéneknek az ajánlott napi mennyiségnél több fehérjére lehet szüksége. A savófehérje magas minőségű teljes fehérje, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. A savófehérje emellett a leggazdagabb ismert forrása a természetesen előforduló elágazó láncú aminosavaknak vagy BCAA-knak (leucin, izoleucin és valin). Ezek igen fontosak sportolók és edzést végző személyek számára. A szervezet fizikai megterhelés, edzés közben több elágazó láncú aminosavat metabolizál a májban, mint amennyit a vázizmok közvetlenül fel tudnak venni. Az alacsony BCAA-szint kimerüléshez vezet, így ezeket a sportesemény után legfeljebb egy órán belül pótolni kell. Számos sportoló fogyaszt tejsavó fehérje italt közvetlenül a verseny előtt és után, ami segít kijavítani és újraépíteni az izmokat.
A savófehérje-izolátum igen gazdag magas minőségű fehérjékben és alig tartalmaz szénhidrátot és zsírt. A savófehérjék étrendbe iktatása jó módszer arra, hogy fogyókúránk repülőrajtot vegyen. A savófehérje a fogyasztó és a éhségcsökkentő termékek egyik kulcsfontosságú összetevője, a savófehérje-izolátum (mivel alig tartalmaz szénhidrátot és zsírt) jó választás. Számos tanulmány kimutatta, hogy azok a személyek, akik a testmozgás mellett leucinben gazdag termékeket is fogyasztanak – mint például a savófehérje – többet fogynak és izomszövetük is soványabb lesz. A zsír égetésével a szervezet anyagcseréje felgyorsul, így természetes módon több kalóriát égetnek el naponta. A savófehérje egy másik módon is segít: jóllakottság érzetet, ill. teltségérzetet biztosít. Egy tanulmány kimutatta, hogy a savófehérje sokszorosan felülmúlja a tehéntejben található másik fehérjét, a kazeint a teltségérzet biztosításában.



Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2013-06-26 19:37
. Tejsavó fehérje izolátum 91%os 3kg csoki vanília - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése