2013. június 26., szerda

Kächer SC 952 gőztisztító + tartozék - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

- Eladó egy Kärcher SC 952 tipusú NÉMET ÚJ gőztisztító ami 1600 Watt teljesítményű 0. 3 literes víztartállyal, Magyar használati utasítással.
- hasonló utánzatokat még a TV tele-shop jában is kapni, de azok csak így néznek ki és semmire nem jók. /egy napon sem lehet ezzel említeni
- A készüléket én hoztam Ausztriából de a doboza nincs meg. Viszont ki lett próbálva és tökéletes, de a doboz hiány miatt használtként hírdetem. /univerzális minden tisztítására alkalmas
A fürdőszobában fertőtlenít penész és gombátlanít, konyhában zsírt old sütőről, tüzhelyről és mindezt úgy, hogy nem kell a sok káros és drága vegyszert sem megvásárolni és a környezetünket is kíméljük.
- Aki ismeri már a nyugati világban már vagy egy évtizede alkalmazott vegyszer mentes tökéletes tisztítás, BIO technologiát az már hallhatott valamit hasonló dolgokról.
- A készülék  1, 2 kg súlyu
- 4 m kettős szigetelésű földelt kábellel rendelkezik.
- szélesség: 190 mm
- hossz: 100 mm
- magasság: 280 mm
- A készülékhez különböző kiegészítő alkatrészek vásárolhatóak amik listája és rendelési száma a katalógusban megtalálható.
- Nekem van pluszban 2 db víz tartályom amit hozzá adok AJÁNDÉKBA. /jelentős összeget képviselő extra pluszként. Ez nagyon praktikus a munkavégzés közben, hiszen nem kell leállni a tartály kifogyása esetén töltögetni, hanem egy mozdulattal kicserélve a tartályt mehet a munka tovább zökkenőmentesen.
- A neten a YOU TUBE tele van videókkal, amin bemutatják sokrétűségét. Javaslom, hogy tekints meg.
Lásd a fotókat
Érdemes megnézni a nagy műszaki kereskedésekben, hogy mennyiért is adják.
Akár 4 - 5 ezer Forintot is spórolhatsz a bolti árakhoz képest.


Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 23:03
. Kächer SC 952 gőztisztító + tartozék - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése