2013. június 25., kedd

Kerékkulcs Teleszkópos Hosszú Fenyegető Fényes / - Jelenlegi ára: 2 499 Ft


Kerékkulcs Teleszkópos Hosszú Fenyegető Fényes /22222/Michelin mester rájött, hogy a sebesség növelését, csak levegővel töltött gumiabronccsal lehet elérni. A többi sebesség növelő eljárásba nem akarok belemenni, mert esetünkben nem aktuális. Szóval Michlein mester nem is gondolta mekkora problémát fog a felfedezése okozni a jövőben. Mi már tapasztaljuk amire Ő még nem is gondolt! A levegő, egyenlőre még ingyen van, reméljük így is fog maradni, de a kerékben, illetve gumin belül tartása az már pénzbe kerül. Hiába fejlesztik a gumikat " defekt tűrő" akkor is szükség van a levegő bent tartására, hiszen a defekt tűrő gumi levegő nélkül eltörheti a felnit. 3 felnim törése után rá kellett ébrednem a hátrányokra. Szóval a levegőt bent kell tartani, de mi van ha kiszökik? Egyszerű! Kereket kell cserélni. De hogyan? Van több megoldás erre a problémára! A leglátványosabb módja a köznapi emberek számára elérhetettlen, de azért a képek között megmutatjuk ezt is. Aki nem rendelkezik ekkora ügyességgel, azok számára szerszámok kellenek!
Kerékkulcs! Teleszkópos kihúzható kerékkulcs. Ha nem nyílik a csavar, akkor csak ki kell húzni, és a megnövelt erőkarral könyedén lazíthatja meg. Meghúzásnál mindenképp tolja össze, mert különben túl tudja húzni a csavarokat.
1db teleszkópos kerékkulcs többféle fejjel
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:50
. Kerékkulcs Teleszkópos Hosszú Fenyegető Fényes / - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése