2013. augusztus 26., hétfő

7-30 % energia megtakarítás! VILANYSZÁMLACSÖKENTŐ - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

  7-30 % ENERGIA MEGTAKARÍTÁS! 7
A TERMÉKET AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!!!
Elektromos áram fogyasztáscsökkentő, feszültség stabilizátor, fázisjavító készülék. Üzenj hadat a magas rezsiköltségeknek! Spórolj az áramszámlán legálisan! Használata nem ütközik törvénybe, mivel a készülék optimalizál, ezzel csökkenti az áramfogyasztást, és nem áramot lop.
A szolgáltatótól bejövő és a lakásban használt elektromos áram nem állandó. A feszültség változhat, ezt kiugrásnak nevezik. A kiugrásokat az otthoni berendezések nem tudják hasznosítani, viszont a villanyórát "meglökik", azaz óránk beleméri azokat a fogyasztásba. A feszültség stabilizáló technológia segítségével megelőzhető az ingadozó feszültség kialakulása, mely által csak a valóban hasznosítható áram kerül felhasználásra. A feszültség stabilizálás további előnye hogy hálózatunkat megvédjük a drasztikus áramingadozásoktól, megnövelve ezzel az élettartamát vezetékeinknek, elektromos készülékeinknek, berendezéseinknek.
A készülék a nap 24 órájában, az év 365 napján megszakítás nélkül használható, saját energia fogyasztása pedig nincs, vagy elenyészően kicsi (LED) a megtakarításhoz képest, amit a folyamatos használata mellet elérhetsz.
Használata egyszerű: csatlakoztatsd, a villanyórához legközelebb eső dugaljzatba (konnektor).
Hatásos minden általában használt induktív fogyasztó (forgómotoros berendezések, izzók, fénycsövek) esetén, mint pl. mosógép, mosogatógép, indukciós sütő, hűtő, hűtőláda, porszívó, háztartási robotgépek, légkondicionáló, klíma, ventilátor, rádió, fénycső, szivattyú, fűtésköri szivattyú, keringtető szivattyú, stb.
Alkalmas háztartási használatra, hétvégi házakban, cégek telephelyén, üzletekben, kisebb méretű gyárakban, közintézményekben, stb...
Tulajdonságok:
Csökkenti a villanyszámlát
Stabilizálja az ingadozó feszültséget
Meghosszabbítja az elektromos berendezések élettartamát
Csökkenti a túlfeszültséget
Véd a káros elektromágneses hullámoktól
Védi a környezetet
Folyamatosan használható
Lakásban, műhelyben, irodában, bárhol használható.
NÉZD MEG A GALÉRIÁMAT IS!
TALÁLSZ MÉG PÁR DOLGOT!



Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2013-09-01 08:58
. 7-30 % energia megtakarítás! VILANYSZÁMLACSÖKENTŐ - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése