2013. június 5., szerda

JUNIOR ágyneműtartós megnagyobbítható heverő - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

- Eladó egy JUNIOR tipusú gyerek ágy ami alapban 150 cm hosszú, de a két betéttel oldalfala kihúzásával 190 cm ig bővíthető.
- A heverő hát és oldal támlákkal is rendelkezil, ágynemű tartós és felnyitható. Toldó párnái összecsukott állapotban úgy oldalt, mint hátul is elhelyezhetőek.
- Nagyon praktikus és maximáliasn kihasználható, gazdaságos termék, hiszen ovodás kortól a felnőtté válásig kiszolgálja kisgazdáját.
- Színe narancssárga és huzatának szövete makulátlan, nem kopott, nem foltos, nem szakadt, semmilyen szaga sincs, szivacsa nem kiült és nem is gödrös.
- A toldás felőli rész ágynemű tartó felőli részén viszont a farost lemez be van tepedve, de nem hiányos nem lukas, nincs átszakadva. /ügyes barkács ember vagy asztalos egy mozdulattal elhárítja a gondot egy kereszttartó léc beültetésével.
Érezni, csak ha felnőtt ül rajta érezhető, hogy ott puhább, jobban besűlyed.
- A használatban nem befolyásolja és fekvéskor is a láb térd magadssága van így terhelés se esik rá.
Gyerek észre se veszi a különbséget.
- A gond egyszerűen orvosolható egy léc kereszt irányú berögzítésével, vagy igényesség esetén a fenék farost táblájának cseréjével ami pár száz forintból megoldható.
- Nagyon praktikus mivel kis helyen elfér, könnyű, könnyen szállítható, és a gyerek növekedése során iskolás korától felnőtté válásáig jól kihasználható.
- Jó állapotát annak köszönheti, hogy mi mindig letakarva és csak gyerekek ülő alkalmatosságaként használtuk. /a beszakadás játék közbeni ugrálás eredménye
- Mivel lakásunkban van még 2 más méretű és funkciójú kanapé ezért a hely hiány miatt válunk csak meg tőle. / fenyő és kinyitható IKEA
- Lásd a fotókat.
- Termékem háziállat és dohányzás mentes száraz emeleti társasházból való.
Mérete miatt nem postázom 21. kerületben Csepelen vehető át, a szállításban nem tudunk segíteni.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-09 06:54
. JUNIOR ágyneműtartós megnagyobbítható heverő - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése